12/12/10

alaus taros ferma arba tutorial 53

Tūlas studentas šiandien turi įsirengęs alaus fermą. Ištuštėjus piniginei, išdžiūvus gerkliai bei klausantis parduotuvėje stovinčio, niekieno negeriamo ir dėlto liūdnai raudančio alkoholio, fermeris atgrežia žvilgsnį savo alaus taros fermos link. Tačiau taip pat dažnas studentas šį judesį atlikęs puola į neviltį pamatęs, kad jo ūkės derlius dar jaunas ir nieko su juo pakolkas neina padaryti. Rubrika „Alaus taros fermos patarėjas" pradedantiesiems siūlo išeitį. Šis patarimas ne tai kad padės paspartinti derliaus brendimą, bet iškart jį padvigubinti:

1 Comment:

indr said...

bleeem. žiauriai ačiū už šį patarimą. gaila per vėlokai paterėt, nes kaip tik 115 alaus broilerių pridavėm. būtume praktiškai turtės tapę anuoju momentu.

Post a Comment