6/25/09

Betlas 3 - Viktorina baigta

Laba popietė.
Tikriausiai spėjote atsigauti po nuožmios vakarykštės kovos, suvirškinti įspūdžius. Betlas tęsiasi. Šiandien pažersiu jums gana populiarią paskutiniu metu ąžuolo formą - quizzą arba mįsliuką. Taip jau išėjo, kad platybėse radau tokią nuotrauką, kur profesorius brėžia brėžinį jauniems mokslo trokštantiems studentams:

Žinoma, mes ne studentai (kai kurie iš mūsų - studentai, bet sakinys susidėlioja geriau jei mes - ne studentai), net nežinome kokį dalyką dėsto profesorius - gali būti mechanika, fizika, braižyba ar paprasčiausia aukštoji matematika. Nepaisant to, niekas negali sutrukdyti mums interpretuoti, į ką panašus mįslingasis brėžinys. Teisingai atsakęs žmogus uždirbs man svarią persvarą šios dienos betlo raunde. Aš būsiu jam nuoširdžiai dėkingas ir papostinsiu padėką jam kitame blogo įraše. Kad būtų šiek tiek lengviau iškart įmalu pirmąją užuominą. Brėžinys panašesnis į tai, ką turiu omeny, kai paverti štai taip:


Jei nieks neatspės, turiu dar vieną užuominą, kuri neturėtų palikti abejonių. Sėkmes gyvenime ir spėliojant.

APDEITAS!
Praėjo šiek tiek laiko ir mįslė šaukte šaukiasi užuominos. Nuostabu yra tai, kad užuomina yra labai artima šiam blogui, bet taip pat yra ir tiesioginis raktas užduočiai išnarplioti:
Paskutinė užuomina merginos ir vyrukai. Paskutine ir galutinė:

Po galutinės akivaizdžiosios užuominos Nerijozas, arba naujasis jo amplua - tarzanėnas12 nusprendė, kad ant lentos - voverė. Nors geresnis atsakymas būtų voverė iš ice age (čia būtų pasitarnavęs tas hintas, kad paveikslėlis apie gūdžią senovę), bet ir šį atsakymą užskaitau. Kad ir kaip būtų gaila Michael Jacksono mirties, turime gyventi toliau ir kasdien lieti ąžuolą.
Ačiū tarzanėnui už tiesų atsakymą.

17 Comments:

Laurius said...

Vyro varpa

DNR said...

Na vat, ačiū dievui, neprireiks trečiosios užuominos.

indėnas said...

o man labai knieti sužinoti trečiąją užuomeną, už tai atlygiui balsuočiau už šį postą

Anonymous said...

mantai atrodo, kad čia aklas akiniuotas šuo su nosim su viena šnerve. gaila, kad jam taip nepasisekė. bet ir juokinga, nes nepadėjau tarpo tarp pirmų žodžių ir atrodo, kad kreipiuosi į mantą. bet gi nesikreipiu

Ruksejis said...

Matau sekas sunkiai ir vaizduotė verkia nenaudojama. Pirmasis spėjimas ne tiek vulgarus, kiek visai neteisingas. Anonimas šiek tiek stuktelėjo tiesai į pašonę taip pradžiugindamas mįslę keturgyslę. Matau reiks antrosios užuominos.

Ner moteru said...

puse azuolo ?

indėnas said...

vaisuminis, sėklanešis,

Ruksejis said...

Jau tarzanenas bando įžvelgt sąsajų su necenzūriniu tam tikru kieko matu, tačiau ne. Čia su senove susiję. Tai - dar viena užuominaux.

Ner moteru said...

su senove susije nes nespalvota nuotrauka ?

Ner moteru said...

artai giliu glaudykle ? liaudes vadinama velniukas ?

Ruksejis said...

Na ,tarzanai, manau kad vadinamasis velniukas yra skirtas riešutams gliaudyti, nes niekas ištikro nežino, kas yra gilėno viduj.

Ruksejis said...

Susiję su gūdžia senove. Dar prieš fotografiją.

indėnas said...

kazkas su gilumu? giliai prasiskverbiantis

sauliuszakarevicius said...

Esu susiduręs su šitokiu grafiku, ir puikiai pažįstu sita prof. tai labai garsus psichofizikas tiksliųjų mokslų habilitantas ir Lionginas Hrėba (Baigęs Vasaros universiteta, dar senosiose patalpose, gatvėje tokiu pat pavadinimu, mes dalinomės vienu kambariu);
neįgudusiai akiai šis įrodymų fragmentas gali rodytis it simboliniai lytiniai organai pakibę be konteksto juodos lentos erdvėje, bet ištiesų tai sudėtingo ir keblaus tūrio ir laiko samplaikos elektrono sukeltam sukinio debesyje įrodymas remiantis Hofbergo kinetinio judesio tvermės dėsnių intrapoliacijom. Šiame rodos komiškam brėžinyje slypi atsakymas, kodėl mes nesijaučiam esantys aukštyn kojom kai žemės rutulys apsisuka aukštyn kojom,
tą atsakymą parašyčiau į blogą, bet kad ta juoda nindzė kito namo lange rodos jau pasiruošusi stoti į žutbutinę kovą...

Ruksejis said...

Na prašau. Kažkaip ir įtariau, kad ateis koks sultingas protas ir atpažins gerb. hab. prof. doc. Lionginą Hrėbą.
Saulius kur buvęs kur nebuvęs išaiškino paslaptingąjį elektrono sūkį hiperdimenciniam vakuumui traukiantis iki vieno minua dešimtame Jonų Balatonų bei kuklų bandymą tą pavaizduoti turint savo dispozicijoj tik kuklias dvi dimensijas juodos lentos ir smirdinčios kreidos gabalėlį.
Nepaisant to, klausimas buvo sustatytas taip, kad reiktų įvardyti ne tiesiogią ir dabar jau akivaizdžią mokslinę brėžinio prigimtį, o greičiau jo poetinę - asociatyvią interpretaciją, kuriai kelią turėjo praminti kelios užuominos. Bet kokiu atveju, Saulius pateisino savo išsamiojo vardą ir pademonstravo nepriblėsusią buvusio Vasaros g.komunalkės rezidento bei Liogino Hrėbos sugyventinio vardą.

Ner moteru said...

woweriaugndzzzzzzzzzz

Anonymous said...

as tai skaitau, kad cia yra baublys. luis

Post a Comment