4/7/10

Is tualeto instrukciju





Cia yra juokinga del keliu dalyku.
1. Į išvietės naudotoją yra kreipiamasi "Gerbiamieji" it čia būtų Gerbiamų žmonių susirinkimo vieta, t.y. it leidimas būtų teiktas tik gerbiamiems ir negerbiami čia nepatenka, kitaip sakant kai jautiesi mažai gerbiamas eini čia.

2. "Pasinaudoję tualetu prašome nuleisti vandenį" čia jau keliasluoksnis jumoras: paanalizuokim pasluoksniui
- Tualetu pasinaudoti galima nebūtinai į jį priteršiant, t.y. aš pvz dažnai and klozeto krašto dedu neužmazgiotą batą ir mazgioju klozeto kraštą panaudodamas it pagelbininką batui rišti, pasinaudojęs tualetu vandens nenuleidžiu - ar tai mane verčia tapti negerbiamu?
- Nėra parašyta KAS manęs prašo atlikti prašyme nurodytus veiksmus, t.y. galbūt prašo Jahovos liudytojai? Jų prašymų nenorėčiau vykdyti, nes mama iš mažo mane primokiusi neklausyti nepažįstamu, nors ir čia slepiasi slaptas juokas, nes banalioje situacijoje matydamas kaip močiutė bando eiti per greitkelį ir tuoj bus sutrėkšta furgono nesustoju ir neįspėju jos ir neklausau kitų patarimų, nes BLITZ momentais nėra laiko susipažinti, o aš nenoriu atrodyti grubus.
- Rekomenduojamas atlikti reikalas - vandens nuleidimas iš ėsmės atrodytų logiškas ir nekvestionuojamas, t.y. kaip atsirūgus rekomenduojama pačepsėt, pagadinus orą - nuraust, o pakakojus - nuleist vandenį, nebent esi miške ir upė toli.

3. Juokingiausias yra žinoma visai kitu (akivaizdžiai svetimu) šriftu užrašytas priedas " nepisk proto", čia juokinga tai, kad pirmame punkte išsiaiškinome, jog Užėjęs yra - gerbiamas žmogus, ir gerbiamas žmogus atsakydamas į neaiškaus prašovo klausimą atsako gana grubiai. atsako nepraustaburniškai ir nepadoriai, tai šokiruoja ir linksmima.
pavargau.

5 Comments:

indėnas said...

((: grazus postukas, dar man patinka puiki izvalga, kad atsirugus rekomenduojama pacepseti.

Anonymous said...

būtent, man irgi ta pati mintis įstrigo.

Rietimas said...

Dar juokinga, kad vandenį nuleisti prašo pasinaudoję tualetu. Grynas sutapimas, manau, bet juokinga. Galėjo juk nutarti paprašyti pabaigę dienos darbus ar grįžę iš parko, ar pasigarsinę muziką.

Dar gali būti juokinga klozeto krašto mazgiojimas, o ėsmė gali būti susijusi su atsirūgimu :]

Anonymous said...

Man tai juokingiausia šypsenėlė po "nepisk proto" :-]

kramtomasas said...

senai toks issamiai geras postukas bebuvo, aciu sauliusz

Post a Comment