8/13/09

Geimeriu Gyvenimas

Šiandien sugalvojom su nerium nueit pageimint į mūsų slaptavietę, vardu palėpukė. Nusitempėm į ten kineskopinį televizorių TAURAS, XBOX'ą , krūvą laidų, šakotuvų ( liaudiškai "žulikų". Be to, aš perdedu, žulikas buvo tik vienas. )
Na ką, visi laidai jau kaip ir sujungti - metas žaisti! Bet o ne! Nerijus Vilniuje paliko šio televizoriaus nuotolinio valdymo pultelį. Tai reiškia, kad be jo, televizoriaus neina perjungti į AV režimą, kuriuo veikia žaidimų konsolės. Mus apėmė neviltis - tiek tempėm mantos čia, ir veltui?
Tada man šovė mintis. Reikia parašyti vietinei roko žvaigždei, vardu Tauras. Jis juk turėtų žinoti ką daryti.

Čia juokinga dėl to, kad vien dėl to, kad jo vardas Tauras, dar nereiškia, kad jis žodžiu mokėtų perjungti televizoriaus TAURAS režimą.

4 Comments:

jurgiux69_13 said...

"Nu pas mus telikas Tauras ir mes ant jo norim kompu palosht, bet neturim pulto nuo teliko. Tai jau visai nezinom ka daryt, tai galvojam gal taves klausys."

Ner moteru said...

nezinau man dar truouti juokinga, kad as pacioj komentare papostinau ta fotografija kaip atrode viskas, na ir is aprasymo atrodo nuotrauka turetu but pilnesne

jurgiux69_13 said...

na nes paskui nerius rado iseiti! zaidem su mazyciu ekranu. ir dar ant split skryn!

DNR said...

Jo juokinga, lyg ir gaunas, kad praeitame įraše yra juokingumo aprašymas, ir dar komentaruose. O split skryn ne taip jau blogai, jei skryn vaid..

Post a Comment