8/21/09

pavardes kilme

siandien dariau mokslini tyrima.
bandziau atsekti garsaus lietuvos verslininko Jono Ku*vos pavardes kilme.
taigi:
dar pokario Lietuvos laikais viena moteris dirbo palydove, kitaip tariant, uzsiiminejo prostitucija.
O kaip zinome tuo metu kaip ir dabar Lietuva garsejo graziomis merginomis, tad karts nuo karto pas musu heroje atvykdavo turtingesni klientai is rusijos. Kas be ko siem moteris labai patiko ir visa kita taciau specifineje slavu kalboje siai moteriai ivardinti jie turejo tam tikra zodi - ku*va. Ir stai kiekviena karta apsilanke jie taip ir kreipdavosi i sia moteri. Laikui begant ji tapo populiari savo darbo srityje, ir naujoji ''klycke'' jai tiesiog prilipo ir tapo gyvenimo dalimi.
Vokieciams traukiantis buvo sudegintas archyvas ir visi duomenys liudijantys zmoniu tapatybe dingo. Kaip ir dauguma zmoniu musu heroje apsimete savo tapatybes dokumentu neturinti ir keliavo gamintis naujo paso tam kad galetu sumeluoti savo amziu, pasisendiendinti kad greiciau gautu pencija ir galetu nieko nebeveikti. Naujajame savo tapatybes dokumente zinoma reikejo irasyti pavarde, taciau seniai ji tikrosios savo pavardes nebeprisimine, tad jai niekas daugiau i galva nesove tik kaip Anele Ku*va.
Ir stai keliom kartom prabegus Lietuvoje iskyla sis Jonas Ku*va ,garsus verslininkas, Aneles proanukis.

cia juokinga kad tam kad isaiskinciau pavardes kilme teko isgalvoti asmenybe. Istikruju tokio verlininko lietuvoje nera.

4 Comments:

Anonymous said...

ir negali buti, nes tokio zodzio etimologija siekia senesnius laikus nei tavo nupasakotieji

jurgiux69_13 said...

Rimtai? Aciu, kad nusvietei, anonime!

Ner moteru said...

man tai labai juokinga kai ateina koks nors ir galvoja " pala cia viskasgerai, bet jis visnoj vietoj suklydo"

Anonymous said...

smagus sitas

Post a Comment